Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis

de:
26 mai 2015
0 Afișari
Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu, într-un articol pe blogul personal, susține că prin lansarea cărții sale, Adriana Săftoiu l-a îngropat mediatic pe șeful statului, cartea acestuia fiind pe planul doi, potrivit B1 Tv.

„Sîmbătă, 23 mai 2015, tot la Bookfest, vicepreședinta cu Comunicarea a Partidului Meu, altfel spus, a PNL, Adrian Săftoiu, a lansat cartea Cronică de Cotroceni, capodoperă a privirii politicii la nivel înalt prin prin gaura cheii, cu bale la gură de curiozitate și excitație în vecinătatea masturbării.

Presa de toate culorile și de toate pretențiile- inclusiv cea care-și spun quality- s-a năpustit asupra cărții semnate de Adriana Săftoiu. Cartea Primul pas a lui Klaus Iohannis a fost uitată. Și uitată va rămîne, deoarece în cazul unei cărți care nu e Procesul lui Kafka, interesul public se manifestă doar în primele zile de la apariție. După aia La topit! scrie pe ea. Și astfel Klaus Iohannis a avut Ghinion”, scrie jurnalistul.

Cristoiu mai notează că președintele Iohannis a ales o altfel de implicare în „politica dâmbovițeană”, aceea de comunica opinii despre personaje, partide și întâmplări politice prin intermediul unei cărți.

„Klaus Iohannis a fost îngropat mediatic de un vicepreședinte al PNL, al Partidului Meu, pe care și-l dorește adus la Guvernare. Ca să vezi de unde vine Ghinionul!”, susține jurnalistul pe blogul său.

Cookies