Ion Cristoiu dă publicităţii pasajul despre HELLVIG şi COLDEA, din jurnalul Elenei Udrea

de:
20 feb. 2015
0 Afișari
Ion Cristoiu dă publicităţii pasajul despre HELLVIG şi COLDEA, din jurnalul Elenei Udrea

Elena Udrea a reacţionat pe Facebook despre nominalizarea făcută de preşedintele Klaus Iohannis la şefia SRI după ce George Maior şi-a dat demisia, scrie romaniatv.net.

Aflată în arest la domiciliu, Elena Udrea a susţinut că Eduard Hellvid este omul lui Dan Voiculescu şi „singurul lucru pe care îl va face la SR este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele” Florian Coldea.

În aceeaşi postare, Udrea l-a rugat pe Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnal referitoare la Hellvig şi Coldea „ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie”.

„Aflu că Elena Udrea mi-a solicitat public să reproduc din Jurnal rândurile despre Eduard Hellvig. Dau curs solicitării:

„La un moment dat aflând că la sediul SRI din Băneasa se duc Eduard Hellvig și Petrache de la Ilfov, la Coldea, să se pună de acord pe diverse lucruri legate de Iohannis și că aceștia spuseseră că i-a asigurat Coldea că nu va fi declarat incompatibil până la alegeri Iohannis, m-am dus să-i spun lui Maior că se lucrează împotriva lui Ponta cu aceste metode.””, a scris Ion Cristoiu pe blog.

Ion Cristoiu a comentat şi prestaţia lui Klaus Iohannis la interviul televizat de joi seara.

„Spre surprinderea mea, interviul a fost infinit mai interesant decît toate intervențiile publice de pînă acum ale lui Klaus Iohannis.

Ce-am reproșat eu pe diferite game lui Klaus Iohannis era absența desăvîrșită a punctului de vedere personal, printr-o pititire evidentă sub limba de lemn. (…)

Și totuși Klaus Iohannis e om! (…) Klaus Iohannis s-a dezvăluit acum ca un om și nu ca un tablou, un om care are păreri tari, unele chiar originale, despre problemele actualității, păreri pe care nu se mai teme să le expună tranșant. Dovadă că treptat-treptat, Klaus Iohannis pune mîna pe adevărata putere”, scrie Cristoiu.

„Deși a spus că nu se amestecă în formarea acestei majorități, joi seara, Klaus Iohannis a început să pună presiune pe Victor Ponta. Așa cum l-a sfătuit Traian Băsescu”, conchide Cristoiu.

Cookies