Ion Besoiu, Valeria Seciu şi Rodica Mandache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. GALERIE FOTO

de:
27 iun. 2015
0 Afișari
Ion Besoiu, Valeria Seciu şi Rodica Mandache au primit stele pe Aleea Celebrităţilor. GALERIE FOTO

„Vreau sa va multumesc din suflet doamnelor (Valeria Seciu si Rodica Mandache) in numele Orasului Bucuresti, pentru toata activitatea desfasurata de-a lungul anilor pentru Bucuresti si pentru romani. Continuarea acestui proiect, dedicat marilor artisti, reprezinta pentru mine o mare onoare. Profesionalismul si talentul dumneavoastra sunt bine cunoscute noua tuturor celor prezenti aici, iar pentru acest lucru vreau sa va multumesc: pentru ca existati si pentru tot ceea ce dumneavoastra ati facut pentru acest neam pe care sunt convins ca il iubiti la fel cum il iubesc si eu si fiecare dintre noi. (…) Maestre Ion Besoiu, m-ati onorat si ma onorati cu prietenia dumneavoastra. Vreau sa va spun un singur lucru: va iubim si va respectam. Eu si multi dintre cei prezenti astazi aici ne aducem aminte cu placere de vivacitatea dvs, de profesionalismul dvs, dar si de faptul ca ne ati incantat de atatea ori sufletele. Pentru toate acestea, si nu numai, am deosebita placere sa va ofer, in numele Bucurestiului, Placheta Orasului”, a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

Actorul Ion Besoiu a declarat că  „este foarte greu sa nu „ti o iei in cap” cand toti acesti oameni, in frunte cu primarul general al Capitalei, cu doamna Marina Constantinescu, spun atatea laudatii despre tine. O sa plec de aici poate mai ingamfat; n am fost niciodata ingamfat dar poate ca ar trebui sa fiu tinand cont de ce au spus domniile lor.”

„Vreau sa le multumesc pentru ca m au laudat fara rezerva si sa multumesc tuturor colegilor care mi au stat alaturi 67-68 de ani de munca pe scena, pe platoul de filmare si de televiziune. Va multumesc si dvs ca ati venit aici sa fim impreuna. Ma inclin in fata dvs. caci fara dumneavoastra, publicul, noi nu am fi nimic””, a spus Besoiu.

La eveniment au fost prezenti colegi de scena ai celor trei actori, directori de teatre, oameni de cultura, reprezentanti ai Municipalitatii, dar si multi bucuresteni care i-au admirat pe scena, le cunosc si le apreciaza activitatea.

La randul sau, Rodica Mandache a afirmat ca „este o zi grea, o zi apasatoare chiar daca nu credeti: bucuria apasa mai tare decat nefericirea.” „Ma bucur ca sunt alaturi de cei doi colegi ai mei : Valeria Seciu mi a fost colega si m a marcat in timpul institutului, dar si dupa aceea si sunt una dintre marile ei admiratoare. Ion Besoiu- am crezut eu vreodata, atunci cand eram in institut, ca o sa fim impreuna pe cele trei scaune sa primim stea?! Nu! Este ceva covarsitor pentru mine, iar primariei, prin Primarul General, care m-a prezentat in acest fel, ii multumesc foarte mult. Multumesc tuturor celor care nu uita si Dumnezeu sa aiba grija de noi toti!”, a declarat Rodica Mandache.

Ion Besoiu este un cunoscut actor cu o bogata activitate in teatru, cinematografie, televiziune si radio. A absolvit Academia de Teatru si Muzica din Sibiu, a activat ca actor si a fost directorul teatrulu Lucia Sturza Bulandra din Bucuresti.

Actrita Valeria Seciu a urmat cursurile Institutului de Teatru din Bucuresti, debutand in anul 1964, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Pe langa rolurile interpretate pe scena sau ecran, ea a dat viata multor personaje la teatrul radiofonic.

Rodica Mandache este o actrita de teatru, film si televiziune. A urmat studii teatrale, absolvind sectia de Actorie a Facultatii de Teatru din cadrul „Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica ‘I.L.Caragiale'”. Pe langa activitatea de scena, Rodica Mandache este si profesor de actorie.

CITEȘTE ȘI: Cine a greșit STEAUA lui Victor Rebengiuc din Walk of Fame. Rebengiuc: „Evident că mă deranjează!

Cookies