Iohannis, prezent la Opera Naţională, la împlinirea a 140 ani de la înfiinţarea PNL

de:
20 mai 2015
1 Afișari
Iohannis, prezent la Opera Naţională, la împlinirea a 140 ani de la înfiinţarea PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la un concert sustinut la Opera Nationala din Bucuresti cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Şeful statului a ţinut şi un discurs în faţa foştilor săi colegi, cărora le-a spus că le-a simţit lipsa. „Poate nu întâmplător PNL a luat fiinţă în casa unui englez. Azi, PNL are cea mai mare cotă de încredere din toată istoria sa”, a declarat Iohannis, precizând că acum românii au ales un etnic german în fruntea ţării.

La eveniment a vorbit şi fostul preşedinte al liberalilor, Crin Antonescu.

Pe 24 mai 2015, se implinesc 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. Pentru a marca aceasta aniversare, PNL organizeaza, dupa cum precizeaza intr-un comunicat remis HotNews.ro, o serie de evenimente, in perioada 19-24 mai, sub denumirea generica „Saptamana Liberala”.

„Evenimentul emblematic” al acestei manifestari este „Concertul Aniversar – PNL 140 de ani de viziune, onoare si patriotism”, la care vor participa 950 de persoane, printre care si presedintele Klaus Iohannis.

La eveniment mai participa, printre altii, co-presedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, si presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Cookies