Iohannis s-a întâlnit astăzi cu Ponta la Cotroceni

de:
22 dec. 2014
0 Afișari
Iohannis s-a întâlnit astăzi cu Ponta la Cotroceni

„L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00”, a anunţat preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

„Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta, la invitatia sefului statului, au avut o intalnire care durat aproximativ o ora. S-au discutat perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si Guvern. A fost o intalnire intre patru ochi, deci fara persa, fara consilieri, fara alte persoane”, a declarat purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu-Bran.

Ulterior, Victor Ponta a anunţat că va merge la întâlnirea cu Klaus Iohannis. „Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituțională cu Președintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârșit să demonstrăm românilor ce important și benefic este ca Președintele și Premierul să colaboreze pentru binele public. Toți cetățenii care ne-au numit în funcțiile noastre vor avea de câștigat”, a scris Ponta, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta afirmă că întâlnirea avută cu preşedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utilă, serioasă şi eficientă, o primă consultare instituţională care arată că lucrurile intră „pe făgaşul normal”.

Cookies