ARHIVA B365

Iohannis: Gabriela Firea a primit o invitaţie specială de la MApN, la parada de 1 Decembrie

În pregătirea evenimentelor de 1 Decembrie, au apărut, cum e destul de frecvent la noi, probleme. Bunăoară, s-a pus problema că din noiembrie unde să se ţină parada. Arcul de Triumf a fost bine împachetat de constructori, iar Piaţa Constituţiei a fost deja dată unor organizatori pentru un târg de Crăciun, şi atunci opţiunile au devenit foarte puţine. MApN a dorit să organizeze exemplar aceste manifestări şi am fost de acord ca toată lumea să se implice în rezolvarea problemelor de la Arcul de Triumf pentru a permite organizarea paradei acolo„, a explicat Klaus Iohannis.

El a menţionat că, printre cei care s-au implicat, s-a aflat şi primarul general, Gabriela Firea, „care a contribuit la deblocarea situaţiei”. Cu toate acestea, MApN – care a dorit să îi „recunoască materitele” – i-a adresat „o invitaţie specială la parada”, lucru făcut cu ştiinţa sa.

Faptul că doamna primar general a interpretat aşa cum a interpretat invitaţia mi se pare inelegant„, a spus Iohannis.

Şeful statului nu a comentat şi neinvitarea Gabrielei Firea la recepţia de la Palatul Cotroceni.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică seară, că la parada de Ziua Naţională se va afla în public, alături de bucureşteni, şi nu la tribună, pentru că nu a fost invitată oficial.

Mă voi duce la Arcul de Triumf, cu ceilalţi bucureşteni şi turişti, şi voi sta în public, fără să am această onoare şi demnitate de a sta la tribună„, a spus Gabriela Firea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button