ARHIVA B365

Klaus Iohannis, despre sotia sa: Va fi o prima doamna. Nu va fi zilnic alaturi de mine, la televizor

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TURUL DOI. „E optiunea fiecarui politician daca vrea sa isi expuna familia. Eu nu doresc sa scot toata viata mea privata in campanie, dar au facut-o altii si au spus mai multe, au adaugat un sac de minciuni. Independent de asta, sotia mea a aparut, de putine ori, dar a venit. Important e pentru mine ca ma sustine”, a spus Klaus Iohannis, citat de ziare.com.

Intrebat despre cum se va comporta doamna Iohannis in postura de sotia presedintelui, acesta a raspuns foarte simplu si clar: „Ca o prima doamna”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TURUL DOI. „Va fi alaturi de mine, va avea si aparitii publice. Va fi o prima doamna. (…) Stie foarte bine cand e cazul sa participe la evenimente publice si are o prestanta exceptionala. Nu va fi zilnic alaturi de mine, in studiourile de televiziune”, a punctat candidatul ACL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TURUL DOI. Presedintele PNL a explicat ca in calitate de sotie a primarului Sibiului, Carmen a aparut in public la evenimente publice, la teatru, festivaluri sau receptii.

„Cand au venit regele si regina Belgiei evident ca m-a insotit. Cand au venit marele duce de Luxemburg, marea ducesa de Luxemburg”, a mai spus Klaus Iohannis.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button