Klaus Iohannis, despre Codul Fiscal: A fost modificat de mai multe ori decât zilele anului trecut

de:
12 iun. 2019
1 Afișari
Klaus Iohannis, despre Codul Fiscal: A fost modificat de mai multe ori decât zilele anului trecut

„România are nevoie mai mult ca oricând să revină la realism şi la dialog fundamentat, la echilibru şi responsabilitate în privinţa deciziilor. În afaceri, ca şi în politică, promisiunile trebuie să fie urmate de rezultate. Am văzut celebrul program de guvernare al PSD, unde pe hârtie apar sute de kilometri de autostradă, investiţii, dar în fapt au rămas doar promisiuni”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul şedinţei plenare a Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Şeful statului a reproşat că Guvernul a modificat de sute de ori legislaţia fiscală, îngreunând astfel lucrurile pentru oamenii de afaceri.

„Nu există în acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificări din legislaţia fiscală, care, putem spune elegant, că au afectat economia sau care au dat peste cap planurile de afaceri. Şi dacă vorbim de sutele de modificări nu este o chestiunie simbolică. Codul Fiscal a fost modificat de mai multe ori decât zile ale anului trecut, ceea ce este o performanţă rarisimă şi sunt convins că aţi avut mult de lucru să rămâneţi updated”, a mai spus preşedintele Klaus Iohannis, citat de Mediafax. 

Cookies