ARHIVA B365

Iohannis: Dacă voi câştiga alegerile prezidenţiale,vom depune moţiune pentru a da jos Guvernul Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „In conditiile in care batalia pentru Cotroceni se va da intre mine si premierul in functie, castigarea de catre mine a alegerilor prezidentiale echivaleaza inclusiv cu o sanctiune a primului-ministru. Prezidentialele reprezinta o noua relegitimare si o reasezare a scenei politice. Daca cetatenii considera ca proiectul meu pentru Romania este mai potrivit decat cel al domnului Ponta, atunci Alianta Crestin-Liberala va avea toata legitimitatea sa formeze in jurul sau o noua majoritate parlamentara care, prin motiune de cenzura, sa dea jos Guvernul Ponta”, a declarat Iohanis, intr-un interviu pentru Puterea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul aliantei dintre PNL si PDL a mai spus ca „proiectul meu pentru Romania este unul pe 10 ani”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohanis a exlus insa o confruntare televizata cu Victor Ponta, spunind ca „Nu vad insa cum ar fi posibila o astfel de dezbatere, avand in vedere discursul necivilizat, axat pe atacuri pe care deja l-a abordat domnul Ponta”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button