Iohannis a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL

de:
26 mai 2014
1 afișări
Iohannis a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Klaus Iohannis a anunțat că demisionează din funcția de prim-vicepreședinte al PNL și din funcția de membru al Biroului Politic Național al PNL. 

„Având în vedere rezultatele obţinute de PNL la scrutinul de ieri (duminică -n.r.) şi mă refer aici mai mult la rezultatele obţinute în municipiul Sibiu decât la nivel de ţară, care şi ele sunt proaste, în acest context vă informez că am demisionat în această dimineaţă din calitatea de prim-vicepreşedinte al PNL şi din calitatea de membru în Biroul Politic”, a anunţat, luni, într-o scurtă declaraţie de presă susţinută la Sibiu, Klaus Iohannis, citat de corespondentul Mediafax.

Anunțul vine la scurt timp după ce Crin Antonescu a declarat că își asumă eșecul PNL la europarlamentare.

„La un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulțumit. Este un rezultat sub așteptările noastre. Neatingerea obiectivului este un eșec pe care ca președinte mi-l asum. Imi voi ține cuvântul. În ședința Biroului politic de astăzi voi anunța acest lucru colegilor și vom lua o decizie”, a declarat, luni, președintele PNL, Crin Antonescu.

REZULTATE OFICIALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El declarase înainte de alegeri că, în cazul în care PNL nu va obține 20% din voturi la europarlamenatare, el va demisiona de la conducerea partidului.

PNL a obținut 14,86% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale anunțate de Biroul electoral Central la ora 9.00. Biroul politic al PNL se va întruni astăzi. 

Cookies