Ioana Mihăilă a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru al Sănătății

21 apr. 2021
126 afișări
Ioana Mihăilă a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru al Sănătății

Ioana Mihăilă a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni după ce Președintele României, Klaus Iohannis, semnae în prealabil decretul de numire a sa în funcția de membru al Guvernului ca Ministru al Sănătății.

Ioana Mihăilă a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni în cadrul unei scurte ceremonii care a avut loc la ora 18:15.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a urat succes noului ministru al Sănătăţii. El i-a urat să se integreze în cadrul echipei guvernamentale.

Ioana Mihăilă a depus jurământul de învestitură. Ce i-a urat Klaus Iohannis

”Doamnă ministru, preluați astăzi un minister foarte complicat, într-o perioadă extrem de dificilă, de pandemie. Vă doresc multă putere de muncă, mult succes, vă doresc să vă integrați în echipa guvernamentală. Cred că e un moment bun să spun că sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus videndi care ne dă speranțe că lucrurile vor merge și mai bine. Doresc și Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și să o sprijiniți pe doamnaa ministru Mihăilă, pentru că va avea enorm de multe probleme de rezolvat”, a declarat Klaus Iohannis.

De la ora 19.30, Ioana Mihăilă va susține o conferință de presă la Ministerul Sănătății.

Ioana Mihăilă este medic endocrinolog, deține împreună cu soțul său o clinică medicală și a candidat la Primăria Oradea, unde a obținut 11% din voturi, clasându-se pe poziția a patra în preferințele orădenilor. Aceasta a declarat și faptul că s-a înscris în PLUS din prima zi de existență a formațiunii politice. Potrivit declarațiilor de avere, aceasta deține mai multe terenuri și locuințe în Oradea, peste 400.000 de lei în conturi și a acordat partidului USR un împrumut de 20.000 de lei în timpul campaniei electorale.

Cookies