ARHIVA B365

Ioana Băsescu a pierdut peste 27.000 euro anul trecut

Anul trecut a fost unul destul de sumbru pentru firma de consultanţă Creative Business Point a Ioanei Băsescu. SRL-ul fiicei preşedintelui a avut, potrivit bilanţului fiscal depus la Ministerul Finanţelor Publice, pierderi de 122.538 de lei, adică aproximativ 27.200 de euro.

Nu este prima dată când firma se confruntă cu astfel de probleme, dar nu atât de grave. De exemplu, şi în 2011 a înregistrat pierderi, considerabil mai mici, şi anume de 13.956 de lei, scrie ziarulring.ro.

Creative Business Point a ajuns, anul trecut, şi în Registrul contribuabililor inactivi al Fiscului. Mai precis, firma a devenit inactivă din decembrie, dosarul fiind întocmit de Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice. În plus, datele Fiscului nu cuprind şi o dată a reactivării SRL-ului înfiinţat în anul 2007.

 Potrivit datelor Registrului Comerţului, firma Ioanei Băsescu se află în funcţiune. În primăvara acestui an a fost schimbat sediul social, dar şi administratorul Creative Business Point. Noul administrator este un bărbat asociat, printre altele, într-un SRL care se ocupă de comerţul cu produse din tutun şi are sediul fix în clădirea în care s-a mutat firma fiicei preşedintelui. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button