ARHIVA B365

Ioana Albani, numită procuror şef adjunct la DIICOT

„Prin ordinul emis la data de 19.05.2016 de către Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dispus delegarea d-nei procuror Ioana Albani, pentru o perioadă de 6 luni, în funcţia de procuror şef ajunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism„, se anunţă într-un comunicat de presă al DIICOT.

Ioana Albani este procuror din anul 2000, activând până în 2001 în cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1, dar şi la Parchetul Tribunalului Bucureşti. Ulterior, a ajuns la Parchetul General unde, până în 2004, s-a ocupat îndeosebi de combaterea infracţiunilor informatice. În perioada 2004 – 2005, a ocupat funcţia de şef al Serviciului de Combatere a Infracţiunilor Informatice din cadrul DIICOT, iar din noiembrie 2005 până în iunie 2006 a fost delegată procuror şef adjunct al DIICOT. Din 2006 a revenit la conducerea serviciului, unde a activat până joi, când a fost delegată în funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT.

Din anul 2013, procurorul Georgiana Hosu a ocupat funcţia de adjunct al procurorului şef DIICOT, mandatul acesteia expirând la data de 16 mai. După arestarea Alinei Bica până la numirea în funcţia de şef al direcţiei a lui Daniel Horodniceanu, Georgiana Hosu a asigurat, ca interimar, conducerea unităţii de parchet.

Potrivit legii, Ministrul Justiţiei este cel care face propunerea pentru funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT, mandatul fiind valabil timp de trei ani.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button