ARHIVA B365

Ioan Becali rămâne în închisoare

Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis, joi dimineaţă, contestaţia depusă de procurorii DNA la decizia Judecătoriei Medgidia, de eliberare condiţionată din penitenciar a lui Ioan Becali, transmite corespondentul MEDIAFAX.ro.

Decizia instanţei este definitivă, astfel că Ioan Becali va rămâne încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Judecătoria Medgidia a decis, în 29 octombrie, eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali, după ce a judecat cererea depusă de fostul impresar. De asemenea, în 12 noiembrie, el a primit o altă decizie favorabilă din partea Judecătoriei Medgidia pentru eliberarea condiţionată, de această dată la propunerea comisiei de la Penitenciarul Poarta Albă.

Cele două decizii nu au fost definitive, fiind atacate de DNA la Tribunalul Constanţa. Contestaţia în cazul celei de-a doua decizii se va judeca în 15 ianuarie, la Tribunal.

Prima contestaţie făcută de DNA la decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Ioan Becali s-a judecat, miercuri, la Tribunalul Constanţa, însă instanţa a rămas în pronunţare.

Procurorul DNA a spus în faţa instanţei că nu sunt îndeplinite criteriile obiective şi subiective pentru ca Ioan Becali să fie eliberat condiţionat. De asemenea, DNA a contestat faptul că cele trei cărţi scrise de Ioan Becali în închisoare pot fi considerate lucrări ştiinţifice şi că din acest motiv nu ar fi trebuit să beneficieze de o reducere a pedepsei cu 90 de zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button