Invitaţie la lectură! Câştigă romanul „Vulturul dincolo de cornul lunii”, de Rodica Ojog Braşoveanu!

de:
11 mart. 2015
0 Afișari
Invitaţie la lectură! Câştigă romanul „Vulturul dincolo de cornul lunii”, de Rodica Ojog Braşoveanu!

Cum să prinzi Trandafirul, dacă nimeni nu ştie cum arată? Cel mai de seamă spion al Imperiului Otoman devine ţinta lui Radu Andronic. Acesta din urmă, slujitorul de taină al Domnului Brâncoveanu, mai are o misiune: să prindă doi îndrăgostiţi fugari. O plimbare aventuroasă într-o epocă uitata, la care ne invită inegalabila Rodica Ojog-Braşoveanu în romanul „Vulturul dincolo de cornul lunii”, ce apare miercuri, 11 martie, la chioşcurile de presă.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, puteţi câştiga trei exemplare din acest roman, dacă răspundeţi corect la întrebarea: Cine a scris cartea „A fost Agatha Christie a României”, care i-a asigurat scriitoarei Rodica Ojog Braşoveanu acest renume?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 17 martie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).


Cookies