Invitat supriză pe Arena Națională la meciul Steaua-Chelsea

de:
30 sept. 2013
0 Afișari
Invitat supriză pe Arena Națională la meciul Steaua-Chelsea

Dan Petrescu este invitat de onoare la meciul dintre STEAUA și CHELSEA din CHAMPIONS LEAGUE. Antrenorul lui Dinamo Moscova nu se așteaptă totuși la o primire călduroasă din partea fanilor roș-albaștri. „Nu știu dacă voi face turul de onoare, rămâne de văzut. Sigur îl voi face la londra pe 17 decembrie. Aici îmi e puțin frică de cum voi fi primit de suporteri. Când am fost în Ghencea cu Unirea Urziceni am fost fluierat și asta m-a cam supărat”, a spus Dan Petrescu pentru Dolce Sport.

CHELSEA pleacă favorită în meciul cu STEAUA, spune Dan Petrescu: „CHELSEA nu mai e cea de anul trecut, e mai bună. În același timp, STEAUA e mai omogenă. E posibil un meci egal. Mourinho e Mourinho indiferent de ce echipă antrenează, sigur va face diferența”. Dan Petrescu a jucat în 95 de partide pentru STEAUA și a marcat de 26 de ori. La CHELSEA a bifat 152 de meciuri și a dat 17 goluri.

STEAUA-CHELSEA, meci din etapa a 2-a a Grupei E din CHAMPIONS LEAGUE, se joacă, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Cookies