Înviorarea cu Piedone. Primarul Sectorului 5 cheamă directorii la muncă la ora 6 dimineața

06 mai 2021
162 Afișari
Înviorarea cu Piedone. Primarul Sectorului 5 cheamă directorii la muncă la ora 6 dimineața

Primarul Sectorului 5 cheamă directorii la muncă la ora 6 dimineața, pedepsindu-i astfel pentru nerezolvaea unor probleme importante semnalate în trecut.

Primarul Sectorului 5 cheamă directorii la muncă la ora 6 dimineața. Acest lucru s-a întâmplat prima dată miercuri, zi în care Piedone a convocat o ședință operativă la care i-a convocat pe toți directorii din instituție, alături de viceprimari și city manager.

Edilul a luat această decizie, nemulțumit fiind de faptul că deplasările pe care directorii le-au făcut în teren nu au adus și rezolvări la mai multe probleme din sector.

Piedone spune că programul nu se schimbă prea curând

„Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineață zilnic. Vom face acest lucru până când vă veți trezi, dragi directori. În acest moment se pare că dormiți. Am dispus să efectuați acele vizite de lucru în teren, dar se pare că până acum ați fost la plimbare. Am fost ieri în mai multe școli pentru a vedea care este situația instituțiilor de învățământ înainte de începerea cursurilor. Am găsit gunoi și bănci rupte în apropiere de intrarea în școli. Am senzația că voi ați făcut vizitele în teren cu ochii închiși, altfel nu îmi explic cum nu ați văzut aceste situații. Ori vă treziți, ori mergeți acasă! Cetățenii din Sectorul 5 vor să trăiască în condiții mai bune, iar dumneavoastră, directorii, sunteți responsabili de acest lucru.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

După ședința operativă, directorii au ieșit din nou pe teren, între orele 07.30-09.00, lucru pe care îl vor face și în zilele următoare.

Cookies