Investiţii de aproape 3 milioane de euro la spitalele Foişor şi Colţea, în 2010

de:
11 dec. 2010
0 Afișari
Investiţii de aproape 3 milioane de euro la spitalele Foişor şi Colţea, în 2010

La Spitalul Foişor, Sorin Oprescu a vizitat secţia de radiologie care a fost reabilitată de Primăria Municipiului Bucureşti, blocul operator dotat şi reabilitat precum şi dotările făcute la secţia de terapie intensivă. . „Este un spital preluat de Primăria Municipiului Bucureşti de acum doi ani, care începe acum să funcţioneze ca o unitate performantă”, a declarat edilul-şef

La Spitalul Foişor au fost reparate şi date în folosinţă o serie de spaţii situate la etajul 2, urmând ca anul viitor în curtea interioară să fie construit un nou corp al Spitalului Foişor. În total, în anul 2010, Primaria a investit la Spitalul Foisor, pentru echipamente, suma de 9 milioane de lei.

Pentru Spitalul Colţea, au fost alocaţi 800.000 de euro pentru dotările noi. În acest moment, Spitalul Colţea este în mare parte finalizat, iar în ceea ce priveşte renovarea şi dotarea secţiilor, 85% dintre acestea au fost deja date în folosinţă. Aici urmează a demara construcţia şi dotarea compartimentului de transplant medular. Camera albă (sau sterilă) este deja în procedură de achiziţie. Acest compartiment de transplant medular va fi singurul funcţional de acest tip din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Administraţiei Spitalelor, noul compartiment va fi terminat la sfârşitul primului semestru al anului 2011.

Cookies