Investiţie de 50 milioane euro în reamenajarea Bucureşti Mall şi Plaza Romania VEZI CUM VOR ARĂTA

de:
03 oct. 2012
0 afișări
Investiţie de 50 milioane euro în reamenajarea Bucureşti Mall şi Plaza Romania VEZI CUM VOR ARĂTA

Mizând pe creşterea interesului bucureştenilor pentru spaţiile verzi şi zonele deschise de relaxare, Anchor Grup intenţionează să crească fluxul de clienţi, până la 10 milioane de vizitatori anual, în cele două mall-uri pe care le deţine prin crearea de lifestyle centers. Conceptul de lifestyle centers înglobează atât elemente de retail tradiţionale, cât şi experienţe inedite şi servicii adecvate stilului de viaţă modern, modificând modul în care consumatorul român percepe ideea de mall.

„Nu este vorba de o simpla renovare, ci despre o prima transformare majora a unui proiect de retail, parte din strategia de dezvoltare a companiei pe urmatorii 5 – 10 ani. In urma acestor investitii, cele doua mall-uri vor avea o suprafata inchiriabila de peste 100.000 metri patrati, in crestere cu 20% fata de cea existenta. Vom avea, practic, doua mall-uri noi in Bucuresti”, a declarat Ali Ergun Ergen, CEO-ul Anchor Grup.

Reprezentantul grupului de retail a anuntat ca prin noul proiect se va lansa, in Plaza Romania, si unul dintre cele mai mari parcuri de distractii indoor din Europa de Est.

Dupa reamenajarea peisagistica si urbanistica, Bucuresti Mall si Plaza Romania vor avea noi spatii de divertisment, terase in aer liber, gradini si cafenele consola.

Amenajarea celor doua centre comerciale se va derula concomitent, iar mall-urile fi deschise publicului pe toata durata derularii lucrarilor. Remenajarea completă a celor două mall-uri se va face în 18 – 24 de luni, potrivit lui Ali Ergun Ergen.

Cookies