BAZAR

Investigația amanunțită în clinicile de ginecologie oncologică, primul pas spre o viață normală

Multi pacienti care stau la usa oncologului sunt de sex feminin. Femeile par sa fie mai vulnerabile in fata cancerului, asta arata si statisticile, sase femei murind in fiecare zi doar de cancer de col uterin. La nivel mondial, cancerul ginecologic este a doua cauza a mortalitatii la varste nu foarte inaintate, Romania situandu-se pe un nedorit loc intai in privinta mortalitatii prin cancer de col uterin. La noi in tara doar cancerul mamar il surclaseaza pe cel de col uterin.

In lumina acestor realitati ingrijoratoare o vizita la sectia de ginecologie oncologica dintr-o clinica privata este de dorit. Ginecologia oncologica poate trata pe cale medicala sau chirurgicala tot ce tine de sistemul de reproducere feminin, cabinetele medicale si sectiile de ginecologie oncologica au tehnologia si infrastructura necesara, dar si medici pregatiti pentru interventii chirurgicale deschise si laparoscopice. Pe langa tratament, ginecologia oncologica poate diagnostica si identifica in mod corect orice tip de cancer de la nivelul aparatului reproducator feminin, prin metode minim invazive.

La acestea se adauga si metodele de tratament post operatorii, radioterapie, chimioterapie sau tratamente hormonale. Fiecare metoda de interventie este aleasa doar dupa o evaluare complexa si o diagnosticare cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniu. Pacientii care ajung in aceste sectii pot fi salvati foarte simplu daca boala se afla in stadii incipiente, toate interventiile sunt minim invazive si au sanse de reusita foarte mari.

Alegerea corecta a clinicii sau a spitalului privat care poate sa realizeze astfel de interventii este foarte importanta pentru o viata cat mai lunga si fara probleme. De fiecare data va trebui sa va orientati spre clinicile care au medici cu cat mai multe interventii la activ, medici care sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de interventie. De asemenea, conteaza mult ca un chirurg sa aiba experienta si chiar specializari in strainatate. Doar asa puteti fi siguri ca o operatie va decurge bine si veti avea in fata medici care pot salva vieti de fiecare data cand intra in blocul operator.

Una dintre cele mai bune clinici de ginecologie oncologica din Bucuresti este clinica ProfMedica. Infiintata in luna martie 2017 de Profesorul Dr. Alexandru Blidaru, clinica privata ProfMedica este specializata in diagnosticul, tratamentul si managementul modern al afectiunilor mamare, ginecologice si dermatologice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button