Investeste inteligent extra sezon

de:
03 oct. 2016
2 afișări
Investeste inteligent extra sezon

In Romania, temperaturile pe perioada sezonului cald pot ajunge pana la 38-39 de grade Celsius la umbra, iar asta inseamna un disconfort termic extrem de crescut, ceea ce creeaza zapusala in spatiile inchise. Asa ajungem sa simtim ca nu mai avem aer nici afara, nici in casa.

Acelasi lucru se intampla nu doar in apartamente, ci si in spatiile mari de birouri, in salile de spectacol sau de expozitie, in hale de productie sau in depozite, in pivnite sau in garaje subterane. Aerul nu mai are putere sa circule, motiv pentru care devine pur si simplu irespirabil. Solutia in acest caz este un sistem de aer conditionat.

Pentru astfel de spatii mari, AlecoAir a adus in Romania instalatia de climatizare PortaTemp, un aparat de aer conditionat portabil profesional. Aceasta este conceputa pentru utilizare profesionala si a fost gandita pentru a furniza rapid aer rece in spatii mari precul birouri open space, hale pentru targuri si expozitii, corturi fixe sau spatii de depozitare si de productie.

Sistemul PortaTemp a fost conceput astfel incat sa ofere mobilitate. Ce inseamna acest lucru? Este un sistem portabil, creat astfel incat sa poata fi mutat dintr-un loc in altul, sa poata fi instalat acolo unde trebuie racit un anume spatiu. Are o structura compacta, robusta si este usor de transportat.

Aparatele PortaTemp au roti de transport, incap prin orice usa si in orice lift, avand de cele mai multe ori dimensiunea unui troller mai mare si o greutate medie de 40 de kilograme.

Dupa pozitionarea la locul de functionare, agregatul de racire este gata de functionare in doar cateva minute, nefiind necesare lucrari complicate de instalare. Datorita capacitatii mari de racire si a debitului mare, instalatia de clima reuseste sa coboare temperaturile si in incaperi mari, in functie de conditiile de utilizare si in scurt timp, pana la 10 °C.

Sistemele industriale portabile de climatizare AlecoAir sunt disponibile la comanda si vin insotite de o garantie de unu sau doi ani.

E adevarat ca atunci cand temperaturile de afara sunt undeva la 12-15 grade Celsius ca acum e destul de greu sa gandesti in perspectiva si sa iti faci planuri pentru achizitionarea sistemului de climatizare. Insa cel mai bine este sa investesti acum pentru ca vara sa nu te ia pe nepregatite, asa cum o face an de an iarna cu autoritatile de la noi.

Cookies