Investește înțelept prima de Crăciun: rezervă-ți un early booking în Turcia! (P)

22 dec. 2022
24 Afișari
Investește înțelept prima de Crăciun: rezervă-ți un early booking în Turcia! (P)
Sursă foto: pixabay.com

Omul înțelept își face iarna car și vara sanie! Ascultă vorba din bătrâni, fii înțelept și rezervă-ți vacanța la cel mai bun preț. Un early booking în Turcia îți asigură nu doar certitudinea că vei merge în vacanță, ci că ai făcut și o investiție smart.

Turcia a fost dintotdeauna una dintre destinațiile turistice vizate de români și apreciate. Dacă încă nu ai reușit să o treci pe listă, acum este momentul! Prima de Crăciun nu trebuie risipită, ci folosită cu înțelepciune. Iar vacanța și înțelepciunea pot fi acum combinate într-un early booking Turcia.

Motivele sunt nenumărate, însă unul dintre cele mai puternice dintre acestea îl reprezintă faptul că poți să achiziționezi vacanța mult dorită la un super-preț cu până la peste 50% mai mic decât ai face-o în sezon. În plus, decât să risipești banii pe cadouri inutile, pe haine pe care să le uiți apoi în dulap, mai bine îi investești în cunoaștere și relaxare, adică într-o vacanță în Turcia.

Perioada sărbătorilor de iarnă este una în care, vrei nu vrei, ești mai indulgent în ceea ce privește bugetul, așa că decât să risipești banii pe lucruri perisabile și să regreți apoi, mai bine alegi cu cap și investești în ceva ce cu siguranță îți vei dori mereu: o vacanță.

De ce să mergi în vacanță în Turcia?

În ultimii ani, Turcia a devenit o destinație ”must” pentru români. Proximitatea și prețurile accesibile au fost criteriile primordiale, însă nu singulare. Un early booking în Turcia este ocazia perfectă pentru a cunoaște o altă cultură, o lume diferită de tot ceea ce ai văzut până acum. Tradiția și istoria turcilor te va surprinde, iar peisajele impresionante vor fi ”cireașa de pe tort”.

Indiferent de locația aleasă pentru vacanța în Turcia – Istanbul, Cappadocia, Bodrum, Marmaris, Antalya – cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută în iarnă. În plus, faptul că ai făcut rezervarea din timp îți va oferi și avantajul achiziționării acesteia la un preț considerabil mai mic, iar diferența de bani o să o poți folosi pentru vizitarea diverselor obiective turistice sau pentru diverse activități distractive.

Totodată, rezervarea unui early booking în Turcia îți oferă posibilitatea plății eșalonate. Astfel, vei avea ocazia de a achita numai 10-20% din valoarea excursiei, iar diferența – cu o lună înainte de plecare.

Ce poți face într-o vacanță în Turcia?

  • Plajă – dacă îți dorești un sejur în care cuvântul de ordine să fie ”relaxare”, atunci poți trece pe listă Turcia. Antalya, Bodrum sau Kusadasi sunt doar câteva dintre stațiunile în care poți să te bucuri de plajă și soare cât e ziua de lungă;
  • Vizitat obiective turistice – dacă ești călător, nu doar turist, atunci Turcia îți va satisface, cu siguranță, dorința de cunoaștere;
  • Plimbare cu balonul – este una dintre cele mai impresionante experiențe pe care le vei trăi și care este dincolo de orice s-ar putea exprima în cuvinte. Trăiește o zi de poveste, desprinsă parcă din cartea cu povești ”Alice în Țara Minunilor”;
  • Mâncare – dacă ești gurmand și mâncarea este pentru tine o cultură, nu doar o necesitate, atunci cu siguranță un early booking Turcia este tot ce ai nevoie pentru o experiență de neuitat oferită papilelor tale gustative;
  • Shopping – bazarul din Istanbul nu mai are nevoie de nicio prezentare, așa că dacă iubești să faci cumpărături, nu ai cum să nu ajungi aici măcar o dată în viață!
Cookies