Învăţătoarea şpăgară şi-a înregistrat numele la OSIM

de:
04 mart. 2014
3 Afișari
Învăţătoarea şpăgară şi-a înregistrat numele la OSIM

Dana-Florina Blându, învăţătoarea de la Şcoala Nr. 10 „Maria Rosetti” din Capitală, care a fost filmată ţinând predici despre circuitul şpăgilor în şcoli şi le reproşa părinţilor că nici când avea clase de ţigani nu a primit „atenţii” ieftine cum a primit de la actuala clasă, vrea să rămână un exemplu pentru posteritate, scrie spynews.ro.

La jumătatea lunii ianuarie, în plin scandal al şpăgilor, învăţătoarea a depus o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Deşi în mod normal persoanele solicită înregistrarea unor denumiri, mărci şi invenţii, Dana Blându a cerut ca OSIM să aprobe înregistrarea numelui ei, ca marcă. Potrivit cererii respective, Dana Blându doreşte să deţină drepturi intelectuale asupra materialelor didactice, articolelor de papetărie, tipografice şi de telecomunicaţii care îi vor purta numele. Altfel spus, a tipăriturilor, broşurilor şi emisiunilor TV şi articolelor de pe internet.

Conform aceleiaşi surse, este posibil ca învăţătoarea să îşi dorească să revină puternic în afaceri şi să înregistreze numele pentru a-şi proteja munca, mai ales că deţine un after-school în Voluntari. Însă, înregistrându-şi numele la OSIM, Dana Blându poate spera că nu se vor mai publica articole despre ea pe internet şi nu vor mai apărea emisiuni sau reportaje TV cu numele ei. Asta pentru că toate aceste sunt incluse în una dintre grupele menţionate de Blându: telecomunicaţii, mai scrie spynews.ro.

Cookies