Învață programare intuitiv și repede! Scrie cod încă de la prima logare pe platformă (P)

12 sept. 2022
29 Afișari
Învață programare intuitiv și repede! Scrie cod încă de la prima logare pe platformă (P)
Învață programare intuitiv și repede! Scrie cod încă de la prima logare pe platformă | Sursă foto: Pixabay.com

Nu lăsa soarta să-ți decidă cariera! Ia propriile deciziile și investește înțelept timpul: învață programare! Un post de programator te va ajuta să îți câștigi independența financiară în numai câteva luni. Timpul în care-ți vei atinge obiectivele stabilite va depinde numai de tine.

Învață programare intuitiv și repede, într-un cadru unic în România – un mentorat bazat pe filosofia americană după care funcționează și giganții Facebook și Google din Statele Unite ale Americii.

Ce este un mentorat în programare și cum funcționează?

Mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș în urma experienței sale acumulate la Facebook și Google, în SUA, este ca o carte interactivă. În cadrul acestui mentorat, vei fi învățat, înainte de toate, cum să înveți eficient și aplicat. Astfel, nu doar că vei învăța cum să codezi în orice limbaj îți dorești, ci vei avea acces și la choaching orientat pe dezvoltare personală – care să te ajute să-ți organizezi mintea și viața.

Învață programare și ”programează-te” pentru succes! Mentorii te vor ajuta să-ți ”cureți” mintea de ”virusi”, să-ți dai ”restart” mental și să-ți setezi un mindset de învingător, orientat spre succes și spre atingerea obiectivelor stabilite la începutul programului.

Odată acceptată provocarea și stabilite obiectivele finale, cursa începe! Vei putea învăța programare și scrie cod încă de la prima logare pe platformă. Tu ești cel care-și setează numărul de ore petrecute pe platformă și intervalul în care să rezolvi probleme și să înveți să scrii cod. Vei învăța singur, dar nu vei fi niciodată singur! Mentorii îți vor fi alături pas cu pas și te vor ghida către găsirea soluției ideale pentru problema ta. Comunicarea cu aceștia se realizează online, atât în scris, cât și telefonic sau video, în timpul call-urilor zilnice sau săptămânale. În timpul acestor sesiuni de call, vei avea oportunitatea de a cunoaște ceilalți cursanți, de a dezbate împreună cu aceștia problemele cu care te confrunți și de a lucra alături de aceștia la găsirea soluției problemei care te provoacă.

 Învață programare intuitiv și repede! Scrie cod încă de la prima logare pe platformă
Învață programare intuitiv și repede! Scrie cod încă de la prima logare pe platformă | Sursă foto: Pixabay.com

Totodată, vei avea posibilitatea de a urmări evoluția pe platformă și vei avea ocazia de a vedea cum, cu fiecare problemă rezolvată, vei fi cu un pas mai aproape de obiectivul final: obținerea unui job în domeniul programării.

Un atu incontestabil al acestui mentorat îl reprezintă legătura și continuitatea lui chiar și în faza de interviu. După parcurgerea integrală a platformei, mentorii te vor ajuta să-ți dezvolți propria aplicație sau să îți dezvolți propriul portofoliu de proiecte, pe care să îl prezinți viitorilor posibili angajatori. De asemenea, aceștia te vor ajuta să te pregătești și emoțional pentru a depăși cu brio această etapă. Mentorii te vor ajuta să-ți dezvolți gândirea astfel încât să poți trece de interviurile tehnice și softskills și să reușești să obții un job sau un internship, în funcție de obiectivul vizat.

Nu mai pierde timpul, învață programare! Intră pe WellCode.ro, consultă oferta completă de cursuri IT și programează o ședință de consultanță cu mentorii. Vorbește despre obiectivele tale, lasă-te ascultat și fă-te înțeles. Mentorii te vor ajuta să îți stabilești obiectivele și să iei cele mai bune decizii pentru cariera ta. Înscrie-te la cursuri și fă primul pas către o carieră în IT, construită pe o bază solidă, în doar câteva luni. Viața îți oferă oportunități, însă alegerile îți aparțin!

Cookies