ȘTIRI

Invadarea lumii: Batalia Los Angeles – Digital

De-a lungul timpului, o serie de obiecte zburatoare neidentificate au fost observate de catre localnici pe cerul Statelor Unite ale Americii, Argentinei, Coreei de Sud sau Angliei, insa nimic nu s-a comparat cu evenimentele petrecute in Los Angeles in anul 1942. Atunci, un OZN de culoare portocaliu pal a plutit deasupra orasului generand panica, determinand armata sa deschida focul asupra lui si ramanand infailibil in fata tirului de la sol. Este anul 2011 si omenirea se confrunta cu o invazie extraterestra de proportii careia nu stie cum sa-i faca fata, motiv pentru care marile metropole de pe Glob sunt distruse una cate una, Los Angeles-ul transformandu-se in ultima fortareata de rezistenta impotriva unei forte de origine necunoscuta. Dupa ce o multime de OZN-uri au cazut in apele Oceanului Pacific, o armata de alieni cu un comportament ucigas au macelarit localnicii si turistii de pe plaja si s-au indreptat catre orasul Santa Monica.

Sergentul Nantz (Aaron Eckart) si plutonul lui de puscasi marini primesc misiunea de a salva civilii din Santa Monica si de a anihila armata extraterestra inainte ca invadatorii sa aiba timp sa intreprinda un atac – surpriza asupra Los Angeles-ului. Alaturi de Michael Nantz va lupta si sergentul Elena Santos (Michelle Rodriguez) pentru a salva omenirea.

„Invadarea lumii: Batalia Los Angeles” este regizat de Jonathan Liebesman, cunoscut si pentru „Experimentul diabolic/The Killing Room”.

Un film cu Michelle Rodriguez, Bridget Moynahan, Aaron Eckhart, Ramon Rodriguez, Cory Hardrict, Michael Peña.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button