Introducerea taxei de poluare în România. Barna Tánczos spune ce se întâmplă cu mașinile mai vechi de 15 ani

04 iun. 2021
242 Afișari
Introducerea taxei de poluare în România. Barna Tánczos spune ce se întâmplă cu mașinile mai vechi de 15 ani

Ministrul Mediului a vorbit vineri, 4 iunie 2021, despre introducerea taxei de poluare în România. Barna Tánczos a spus și ce se întâmplă cu mașinile mai vechi de 15 ani.

Ministrul Mediului, Barna Tánczos, a declarat că există o recomandare a Comisiei, apărută odată cu discuția despre transformarea transportului și circulației din România. Cu toate acestea, nu a existat o discuție concretă despre taxa de poluare.

„Nu s-a negociat cu Comisia reintroducerea taxei de poluare. Comisia a făcut o recomandare de descurajare a înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani”, a declarat ministrul Mediului, Barna Tánczos.

Te-ar mai putea interesa și: Mai pățești, oricine-ai fi. Nicușor Dan și Tanczos Barna, cât pe ce să cadă de pe biciclete prin București

Ministrul Mediului a mai spus că au existat discuții despre descurajarea înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani și că există soluții care vor apărea pe masa Guvernului.

„Premierul vorbește despre descurajarea înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani. Nu cred că a vorbit despre introducerea taxei de poluare”, a mai spus ministrul Mediului.

De asemenea, Barna Tánczos a discutat și despre etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice. Voucherele generate pentru televizoare, laptopuri și tablete au avut valoarea de 300, 400 și 500 de lei. În primele 35 de minute de la debutul programului, bugetul a fost epuizat.

Cookies