Întreținerea gazonului de pe Arena Națională, scoasă la licitație de Primăria Capitalei. Ofertele se pot depune până pe 27 octombrie

25 sept. 2023
176 Afișari
Întreținerea gazonului de pe Arena Națională, scoasă la licitație de Primăria Capitalei. Ofertele se pot depune până pe 27 octombrie
Întreținerea gazonului de pe Arena Națională, scoasă la licitație de Primăria Capitalei. Ofertele se pot depune până pe 27 octombrie | Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Primăria Municipiului București anunță pe platforma Sistemului Electronic de Achiții Publice (SEAP) licitația pentru servicii de întreținere a gazonului de la Arena Națională. Acordul cadru va avea o durată de patru ani și o valoare totală estimată de 46.468.876 lei.

Primăria Capitalei a publicat în SEAP licitația pentru întreținerea gazonului de la Arena Națională

În anunțul făcut de Primăria Capitalei în SEAP se arată că Stadionul Arena Națională găzduieşte la nivel național și internațional competiții sportive estimate la o medie de 72 de meciuri anual, potrivit Agerpres:

Stadionul Arena Națională găzduiește la nivel național și internațional competiții sportive estimate la o medie de 72 de meciuri anual. În acest sens, suprafața gazonată trebuie realizată și menținută în standardele impuse, conform recomandărilor FIFA şi UEFA, cât și a cerințelor organizatorilor meciurilor de fotbal de pe Stadionul Arena Națională.

Achiziționarea serviciilor complete și eficiente, de intervenții, de materiale specifice terenurilor sportive acoperite cu gazon hibrid pentru uz fotbalistic (semințe, îngrășăminte, etc.) precum și de produse/echipamente/consumabile necesare sistemelor existente în dotarea Arenei Naționale, au scopul obținerii și menținerii unui covor de iarbă performant și de calitate optimă, care să corespundă atât cerințelor tehnice-funcționale pentru joc cât și celor de ordin estetic.

Acordul cadru se va încheia cu un singur operator economic, fără reluarea competiției. Se vor încheia între 1 și 16 contracte subsecvente pe toată durata acordului cadru.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, perioada necesară schimbării parțiale sau totale a gazonului de pe Arena Națională între două evenimente va avea o pondere de 20%, iar durata de livrare a produselor – 10%.

Ofertanții sunt obligați să facă dovada că au prestat servicii similare în valoare cumulată de 8 milioane de lei, în baza a cel mult șase contracte.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 27 octombrie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies