VIDEO | Intrarea la Târgul de Crăciun din Capitală va fi gratuită, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii vor avea parte de concerte live, patinoar și carusel

13 nov. 2022
4367 afișări
VIDEO | Intrarea la Târgul de Crăciun din Capitală va fi gratuită, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii vor avea parte de concerte live, patinoar și carusel
Intrarea la Târgul de Crăciun din Capitală va fi gratuită, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii vor avea parte de concerte live, patinoar și carusel | sursă foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Municipiului București va avea loc anul acesta în Piața Constituției. Nicușor Dan a transmis detalii referitoare la acest eveniment.

Intrarea la Târgul de Crăciun din București va fi gratuită

Bucureștiul va avea și anul acesta un Târg de Crăciun organizat de PMB. Spre deosebire de 2021, anul acesta evenimentul va fi organizat în Piața Constituției.

Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS și creart organizează Târgul de Crăciun București, a transmis Nicușor Dan.

Târgul de Crăciun va transforma centrul Bucureștiului într-o zonă festivă, unde se poate merge cu familia. La acest eveniment participă în fiecare an circa 1.000.000 de vizitatori, după cum a informat edilul Capitalei.

Anul trecut, bucureștenii au fost nevoiți să plătească pentru a intra în Târgul de Crăciun organizat în Piața Universității. Acest lucru a nemulțumit mulți oameni.

Astfel că, pentru a remedia această problemă, s-a decis ca anul acesta intrarea în la Târgul de Crăciun din Piața Constituției să fie liberă. Târgul va fi deschis în fiecare zi, începând din data de 20 noiembrie, până la data de 26 decembrie.

Bucureștenii vor avea parte de patinoar, carusel și concerte live

Iată câteva dintre atracțiile de care bucureștenii se vor putea bucura anul acesta:

  • Căsuța lui Moș Crăciun,
  • Patinoar,
  • Carusel,
  • Roata panoramică,
  • Zone tematice,
  • Concerte live.

În Piața Constituției vor fi amplasate mai mult de 70 de căsuțe confecționate din lemn, unde comercianții își vor vinde mărfurile.

De aici vizitatorii târgului pot alege cadouri pentru cei dragi, pot să cumpere decorațiuni festive sau să guste din bucatele tradiționale. Vor putea fi găsite produse specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiționale și produse alimentare.

Cookies