Intrare gratuită la Muzeul Antipa din București, dar cu un program special de sărbători. Vizitatorii sunt așteptați să se fotografieze cu pinguinii

28 dec. 2022
2608 Afișari
Intrare gratuită la Muzeul Antipa din București, dar cu un program special de sărbători. Vizitatorii sunt așteptați să se fotografieze cu pinguinii
Intrare gratuită la Muzeul Antipa din București, dar cu un program special de sărbători. Vizitatorii sunt așteptați să se fotografieze cu pinguinii. Sursa foto: Facebook/ Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"

În perioada 29-31 decembrie 2022, Muzeul Antipa le oferă vizitatorilor intrare gratuită, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Bucureștenii (și nu numai) pot vizita gratuit expunerea permanentă, dar și expoziţia temporară „Creaturi ascunse”. Totodată, muzeul are un program special de sărbători în aceste zile.

Intrare gratuită la Muzeul Antipa

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă tuturor vizitatorilor intrare gratuită în expunerea permanentă a muzeului, dar şi în expoziţia temporară „Creaturi ascunse”, în perioada 29-31 decembrie 2022.

Vizitatorii care decid să petreacă aceste zile la Muzeul Antipa vor avea ocazia să descopere o parte din patrimoniul științific impresionant: aproximativ 2 milioane de exemplare de nevertebrate și vertebrate (actuale și fosile), ce provin din România și din diverse zone geografice.

Aceste exemplare fac din Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” un adevărat „jurnal” al biodiversității întregii planete, reprezentând cea mai importantă sursă de documentare pentru cercetarea zoologică din România.

„Vă aşteptăm, aşadar, din 29 decembrie 2022 în număr cât mai mare”, transmit reprezentanții muzeului.

Program special de sărbători

În perioada 29-31 decembrie 2022, Muzeul Antipa are un Program Special de Sărbători:

  • Joi, 29 decembrie 2022 – muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 – 18:00;
  • Vineri, 30 decembrie 2022 – muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 – 18:00;
  • Sâmbătă, 31 decembrie 2022 – muzeul este DESCHIS în intervalul orar 10:00 – 14:00;
  • Duminică, 1 ianuarie 2023 – muzeul este ÎNCHIS.

Vizitatorii sunt invitați să se fotografieze cu simpaticii pinguini din holul Muzeului. Totodată, pe traseul expozițional vor descoperi și peisajele minunate din cadrul expoziţiei de fotografie – Slovenia – File din Natură.

Cei mai simpatici pinguini de la Muzeul Antipa. Sursa foto: Facebook/ Muzeul Naţional de Istorie Naturală
Cei mai simpatici pinguini de la Muzeul Antipa. Sursa foto: Facebook/ Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

„Vă invităm să petreceţi momente minunate împreună cu cei dragi la Muzeul Antipa!”

Cookies