Într-o casă de producție video „locuiește” succesul business-ului tău, din punctul de vedere al imaginii! (P)

23 iun. 2022
36 afișări
Într-o casă de producție video „locuiește” succesul business-ului tău, din punctul de vedere al imaginii! (P)
Într-o casă de producție video „locuiește” succesul business-ului tău, din punctul de vedere al imaginii!

Atunci când se vorbește de succesul unei afaceri, există mai multe aspecte care trebuie luate în calcul. Unul dintre acestea se referă la imaginea brandului, un detaliu esențial pentru modul în care compania este percepută de către public și care influențează cifra de afaceri.

În cazul în care nu ai implementat încă o strategie de video marketing pentru a crește publicul țintă și valoarea firmei tale, înseamnă că a venit momentul să primești o veste proastă și una bună. Vestea proastă este că, probabil, te afli deja în spatele competiției, iar imaginea brandului tău nu se află la nivelul la care ar trebui să fie.

Pe de altă parte, vestea bună este că încă e loc pentru îmbunătățiri! Pentru a recupera timpul pierdut și a obține rezultatele mult dorite în timp record, este recomandat să apelezi la o casa de productie video. Astfel, vei avea șansa să colaborezi cu specialiști, care au experiență în domeniu și știu cum să procedeze pentru a-ți promova afacerea cum trebuie.

De altfel, trebuie să știi că un studiu publicat de Animoto observă că unul din patru consumatorii își pierd interesul față de un brand dacă acesta nu apelează la conținut video pentru a-și promova serviciile și produsele oferite. Una dintre explicațiile pentru această statistică se referă la faptul că videoclipurile au cel mai mare potențial de a crea emoții în rândul publicului.

O casă de producție video cunoaște aceste aspecte și știe cum să creeze clipuri care să stârnească emoțiile „potrivite” pentru fiecare tip de audiență. Indiferent dacă este vorba de conținut amuzant, informativ, de clipuri muzicale sau reclame emoționante, afacerea ta va primi exact producția necesară pentru imaginea pe care îți dorești să o construiești.

Clipurile stârnesc emoțiile „potrivite”, în funcție de audiență.
Clipurile stârnesc emoțiile „potrivite”, în funcție de audiență.

Cum te ajută o casă de producție video să crești nivelul de brand awareness?

Există mai multe reguli pe care o campanie de video marketing ar trebui să le aibă în vedere. De exemplu, un clip video trebuie să fie organizat astfel încât să transmită mesajul esențial în primele 30-60 de secunde, perioadă după care este posibil ca utilizatorii să își piardă interesul.

Totodată, este important să se utilizeze strategii de storytelling pentru a spune povestea brandului tău. Astfel, cei care urmăresc clipul se vor conecta cu mesajul transmis și îl vor reține mai ușor. Colaborarea cu o casă de producție video va începe întotdeauna cu o discuție, prin care echipa va înțelege care este publicul țintă, precum și care este conceptul din spatele brandului tău.

Însă acestea sunt doar câteva exemple. Există nenumărate alte reguli și detalii, pe care le poți afla și pune în practică prin intermediul unei colaborări cu o casă de producție video. Dacă te afli la început de drum ori deții o afacere de dimensiuni mici sau medii, te poți bucura de servicii de calitate superioară, totul la cele mai mici prețuri, apelând la agenția VideoManiaX.

Printre tipurile de conținut pe care le poți crea se numără cele Behind The Scenes (din culise), clipuri cu influenceri, videoclipuri muzicale și multe altele. Afacerea ta va avea doar de câștigat, iar tu te vei bucura de rezultate incredibile atât pe termen lung, cât și pe termen scurt!

Cookies