INTO THE STORM: În mijlocul furtunii, cu 4G

de:
19 sept. 2014
1 Afișari
INTO THE STORM: În mijlocul furtunii, cu 4G

Into the storm: Actiunea se petrece in zilele noastre intr-un orasel tipic american unde furtuna cea rea incearca sa sa distruga festivitatea de absolvire a liceenilor autohtoni, masinile, casele, magazinele, plantatiile si, nu in ultimul rand , visele si sperantele membrilor comunitatii.

Nu exista o poveste in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult relatarile vizuale ale celor implicati asupra evenimentelor ce se abat peste oras in cele cateva ore de pomina si tragica incercare.

Filmul se vrea a fi construit ca un colaj din filmari de camera video portabila si telefon mobil dar de multe ori apar si cadre ca tradeaza in mod evident prezenta producatorilor.

Unicul element fantastic, si aici vorbim despre tornada, pare a fi fratele mai mare si mai rau al celei din Vrajitorul din Oz – si probabil ca tocmai de aici si gustul constant de basm pentru copii mai mari.

Cu alte cuvinte: avem cativa adolescenti tipic americani, un tata de familie – profesor/fost Navy Seal/fost si actual erou (in afara de profesor restul sunt banuieli timide dar altfel nu-mi explic) -, niste redneci, o echipa de urmaritori de uragane plus un orasel cuminte american. Se iau toate, se amesteca bine cu niste camere de umar, se tin in tornade vreo 89 de minute si dupa multe urlete, suieraturi, suspans, lacrimi de bucurie si tristete iesi din sala multumit ca punga de floricele pe care ai mancat-o nu a fost mult mai buna decat filmul.

Cu alte cuvinte daca iti plac furtunile speciale si efectele si nu ai asteptari prea mari, cu siguranta te vei simti destul bine la film fara sa regreti banii dati pe bilet.

Recomandare: de mers in timpul saptamanii si de preferat atunci cand doua bilete costa cat unul singur.

Nota: 6 din 10

Cookies