INTERVIUL LUI MIHAI GÂDEA CU CRIN ANTONESCU. VIDEO

de:
04 mart. 2014
5 Afișari
INTERVIUL LUI MIHAI GÂDEA CU CRIN ANTONESCU. VIDEO

INTERVIUL LUI MIHAI GÂDEA CU CRIN ANTONESCU. VIDEO


MIHAI GÂDEA, INTERVIU CU CRIN ANTONESCU, comentat de editorialiști: 

Dan Tapalagă, Hotnews: „Vindeti iefin, manipulati, prostiti lumea, sunteti propagandist pesedist, armata de propaganda, asemenea mizerii n-am vazut in 25 de ani, vorbiti mult si inexact, afirmati aceasta calomnie ingrozitoare, spuneti o porcarie, aveti una si buna: Jos Basescu, dvs pontati injuraturile si mataniile, nu aveti voie sa insirati pe aici bolile grave ale unor oameni, nu e frumos ce faceti” iar acestea fiind spuse Crin Antonescu l-a adus pe Mihai Gadea in pragul crizei de nervi. Nimeni nu putea explica mai bine ce face Antena 3 seara de seara decat un bun cunoscator al bucatariei interne, un initiat in ritualurile de mai sus de pe vremea cand era rasfatat in emisiuni.

Iată ce spune Andrei Gheorghe despre interviul respectiv: „Daca ai nevoie de o victorie facila, du’te’n gidea. La a3 ma refer. Slab pregatit, ingalat si ilogic, omul e usor de demontat. Aseara antonescu a dansat o giga pe cadavrul preotului-fariseu ceea ce va duce la o crestere in sondaje. La fel si in cazul MRU al carui singur moment a ramas tot gidea. E usor si productiv. Te duci, stai, asculti, il executi si daca te’ai murdarit, te stergi cu badea. Folositi gidea si a3 cu incredere. Keep calm si spikingliss ca badea, nu.)”

Gâdea s-a străduit să-l determine pe liderul liberal să recunoască o relaţie cu Băsescu, iar Crin Antonescu s-a străduit să-l determine să recunoască că manipulează. Totul pe replici ironice, scurte şi fără substanţă.

Ion Cristoiu: Văzîndu-l acum în rezbel (n-a fost vorba de un moment minim gazetăresc, ci de o tentativă stîngace a lui Mihai Gâdea de a face un talmeș-balmeș de predică din amvon, de telenovelă de apartament, de anchetă de procuror ageamiu, de demascare de pe vremea colectivizării și de Ochi Umezi la foc automat pentru a părea mai trist decît e) sînt convins, ca om care a văzut mulți neica nimeni la viața lui, că Mihai Gâdea, cînd Dan Voiculescu îi va da un picior în fund – ca și în prostituția prostituție, în prostituția jurnalistică fiind nevoie iar și iar de marfă proaspătă – nu va face față nici pe post de figurant mesean la Etno Tv, unde lelițele cîntă pentru figuranții din fața unui pahar de vin care e de fapt apă colorată.

INTERVIUL LUI MIHAI GÂDEA CU CRIN ANTONESCU. VIDEO 

Cookies