Intervenţie a pompierilor cu trei autospeciale, pentru o cratiţă lăsată pe foc

de:
25 nov. 2010
0 Afișari
Intervenţie a pompierilor cu trei autospeciale, pentru o cratiţă lăsată pe foc

Joi după-amiază, în jurul orei 15:15, liniştea locuitorilor de pe strada Someşul Rece, din Sectorul 1, a fost întreruptă de o larmă de sirene. Trei autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD încercau din greu să-şi croiască drum printre maşinile parcate de o parte şi de alta a îngustei străzi.

Când au ajuns la faţa locului, forţele de intervenţie n-au dat însă peste flăcările la care se aşteptau, ci peste o bucătărie îmbibată de un miros pregnant de mâncare arsă. Într-una din camerele apartamentului de la parter, se auzeau vaiete de durere ale unei femei.

Vecinii adunaţi în stradă le-au expus situaţia: auziseră din casă ţipete şi văzuseră fum ieşind pe geam, astfel că au apelat numărul unic de urgenţe, 112. Misterul a fost însă lămurit repede: proprietara apartamentului, o femeie în vârstă, a căzut în casă în timp ce gătea şi şi-a rupt un picior. Incapabilă să se deplaseze până la aragaz, a început să ţipe de durere.

Echipajul SMURD i-a oferit primul ajutor şi s-au pregătit să o transporte la spital, în răsuflările de uşurare ale vecinilor, mulţumiţi că lucrurile nu au fost mai rele.

Cookies