Interpol @ Summer Well Festival

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
Interpol @ Summer Well Festival

Interpol vin la Summer Well pentru primul lor concert in Romania! Mai mult, una dintre piesele lor da numele festivalului. Avem deci mai multe motive sa ne bucuram ca una dintre cele mai influente formatii de rock alternativ din lume – „the kings of the indie scene„, cum au fost numiti – completeaza line-up-ul ultimei zile de festival.

Ultimul an a fost unul plin pentru Paul Banks, Daniel Kessler si Sam Fogarino: au scos un disc nou („Interpol„, in septembrie 2010), au cantat impreuna cu U2 in turneul 360°, au participat la Creators Project la Coachella. Si au inainte o vara la fel de plina, cu multe concerte in America si in Europa.

Summer Well. Un festival ca o vacanta. Ca o vacanta scurta dar cu multa muzica, filme, expozitii si happening-uri. 13 si 14 August, pe Domeniul Stirbey din Buftea.

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online sau offline: easytickets.ro, eventim.ro sau din magazinele Orange.

Cookies