BAZAR

Internet GRATUIT în Parcul de Agrement Tei din Capitală

Proiectul privind execuţia şi proiectarea sistemului WI-Fi în parcul de Agrement Tei din Sectorul 2 a fost aprobat în ultima şedinţă a Consiliului Local, în cadrul rectificării bugetare.

„Ne dorim să venim în întâmpinarea tuturor celor care vor să folosească telefonul mobil în interiorul parcului, aşa cum se întâmplă în toate parcurile moderne. Tinerii şi nu numai vor putea căuta pe internet conţinut de calitate, site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor fiind restricţionate”, a declarat pentru B365.ro primarul Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, care a precizat că administraţia locală intenţionează să finalizeze proiectul în această vară. 

Echipamentele ce vor fi instalate vor suporta un număr dinamic de conexiuni simultane, astfel încât posibilitatea supraaglomerării să fie minimă, potrivit sursei citate.

Parcul de Agrement Tei a fost deschis de administraţia locală în urmă cu doi ani. Vizitatorii parcului au parte de o experienţă de poveste asemănătoare celei de la Disneyland Paris. Aici, administraţia locală a amenajat un nou concept de parc de distracţii care poartă vizitatorii într-o lume de basm. Vizitatorii se pot delecta într-un tur cu roata mare ce oferă o privelişte panoramică asupra Bucureştiului de la peste 60 de metri înălţime, dar şi roller coaster-ul ce reprezintă atracţia celor mici. Detalii, aici. 

Vedeta noului parc de distracţii este un roller coaster, denumit „balaurul cu şapte capete”, de unde bucureştenii au ocazia să experimenteze senzaţii tari de la o înălţime de până la 15 metri.

„Roller coaster-ul are ca temă balaurul cu şapte capete şi este decorat ca atare cu panouri decorative şi butaforii care să susţină această poveste. Traseul pe care se ajunge la acest obiectiv este similar unei aventuri din poveşti, unde eroul are de parcurs un drum anevoios înainte de a ajunge la destinaţie. Casa Groazei are ca temă tărâmul celălalt, atât în ceea ce priveşte decoraţia cât şin traseul interior al construcţiei. Ideea principală este un tărâm altfel care să conţină o mulţime de fiinţe fantastice şi decoraţii surprinzătoare care să sperie călătorul”, se menţionează în proiectul de amenajare a parcului dezvoltat de Primăria Sectorului 2.

Proiectul de modernizare a Parcului de Agrement Tei a primit acceptul pentru finanţare cu fonduri europene în toamna anului 2014, valoarea totală a proiectului fiind în sumă de 14,3 milioane euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button