ȘTIRI

International Tattoo Convention Bucharest 2015 începe vineri. Program final şi Reguli de acces

Nisipul din clepsidra se scurge incet dar sigur spre momentul deschiderii portilor Palatului Bragadiru si inceputul unei noi povesti International Tattoo Convention Bucharest.

Vineri, 9 Octombrie, usile se deschid la ora 12:00 iar în program este anunţat live painting, concert live Quart’Elle String Quartet, concurs Miss Tattoo, Dj set Fane la Platane, Theo Scriosteanu Drums Artist, Hot Dances si mult asteptatul concert live al irlandezilor de la Selfish Murphy. Seara se va incheia cu show-ul de suspendari cu publicul al lui Emilio Gonzales si premierea Miss Tattoo.

Sambata, 10 Octombrie, sunt programate momente oferite de Bucharest Jazz Orchestra, Florin Paul Carmen folk, Invaders Light Shows si concert Unda Comuna. Nu vor lipsi suspendarile si concursurile zilei. Petrecerea va continua in noapte pentru cei care vor achizitiona bilete VIP.

Pe 11 Octombrie, duminica, zumzetul masinutelor de tatuat va fi asezonat cu Dj set Kaya Foundation, concursuri de barbi si mustati, Cristi Dumitrascu & Academia Band si, bineinteles, show-urile de suspendari si indragitele concursuri de tatuaje.

Nu vor lipsi varietatile de bauturi, de la cele racoritoare la cele alcoolice si tot soiul de bunatati menite sa va incante simturile si papilele gustative.

Pretul abonamentelor pentru trei zile in presale este 40 lei, iar abonamentul VIP costa 100 lei si contine tricoul oficial International Tattoo Convention 2015, lanyard personalizat, acces la Meet&Greet si la after-party-ul oficial al evenimentului cu artistii invitati. In zilele evenimentului (9-11 octombrie) vor fi disponibile si bilete de 1 zi, in limita locurilor disponibile. Biletele sunt disponibile in retelele MyTicket si Eventim.

Este disponibil serviciul de garderoba.

Palatul Bragadiru se afla in inima Bucurestiului, la cativa pasi de celebra Casa Poporului, pe Calea Rahovei 147-153.

Evenimentul este organizat de Next Level Tattoo în colaborare cu Asociația Tattoo and Piercing România și UETA – United European Tattoo Artists. Pentru mai multe informatii accesati www.tattooconvention.ro si pagina de Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button