Interlopul Robert Nica, lider din Clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut socrul

14 aug. 2023
17056 Afișari
Interlopul Robert Nica, lider din Clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut socrul
Interlopul Robert Nica, lider din Clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut socrul. Sursa foto: Libertatea

Polițiștii din București l-au arestat în cursul zilei de luni, 14 august, pe unul dintre liderii Clanului Sportivilor, Robert Nica, după ce acesta și-a agresat socrul în locuința sa din Sectorul 4. Incidentul ar fi avut loc sâmbătă, 12 august, în jurul orei 22:50. În acest moment, cunoscutul interlop se află sub supravegherea autorităților și va fi adus în fața Judecătoriei Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Interlopul Robert Nica, membru al Clanului Sportivilor din Capitală, a fost arestat luni de polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26. Acesta a fost reținut de oamenii legii fiind bănuit de infracțiunile de violenţă în familie, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi influenţarea declaraţiilor, conform News.ro.

Interlopul Robert Nica, lider din Clanului Sportivilor, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut socrul

Potrivit comunicatului remis de Poliția Capitalei, Robert Nica ar fi mers la socrul lui acasă, în Sectorul 4, și l-ar fi agresat și amenințat pe el și pe concubina victimei sale.

„În fapt, la data de 12 august 2023, în jurul orei 22:50, poliţişti din cadrul Secţiei 26 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi agresat fizic un alt bărbat şi o femeie, în timp ce se aflau la o adresă, din Sectorul 4”, se mai arată în comunicat.

Cercetările au scos deja la iveală faptul că interlopul și-ar fi lovit socrul atât pe scara blocului cât și în parcarea din apropierea clădirii.

„De asemenea, în timpul altercaţiei, o femeie ar fi încercat să-i oprească, moment în care şi aceasta ar fi fost agresată fizic de acelaşi bărbat, ulterior, persoana în cauză părăsind zona. Totodată, bărbatul în cauză a continuat să transmită, printr-o aplicaţie de chat, mesaje de ameninţare celor două persoane, precum şi mesaje prin intermediul cărora încerca să le influenţeze declaraţiile”.

Cunoscutul interlop va fi adus în fața Judecătoriei Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă

Agresorul a fost identificat de autorități pe durata weekend-ului, persoana fiind ridicată și dusă la audieri după punerea în aplicare a mandatului de aducere.

Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi adus în fața magistraților cu propunere legală.

Poliţiştii au procedat şi la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului şi, întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, lovire sau alte violenţe, ameninţare si influenţarea declaraţiilor.

Sursa foto: Libertatea

CITEȘTE ȘI

Termoenergetica: Continuăm lucrările de reabilitare în regim de urgență la Căminul Releului. Între timp, aproape 4000 de blocuri din București nu au apă caldă

STB: Tramvaiele, autobuzele și troleibuzele din București vor circula după un program special, marți, 15 august, de Adormirea Maicii Domnului

De azi au intrat în vigoare noile sensuri unice pe Calea Floreasca și Str. Radu Beller. „Atenție la semnele de circulație, urmează amenzi”, anunță viceprimarul Capitalei

Cookies