Interlopi, arme și împușcături. Incident cu iz mafiot într-un restaurant din București | UPDATE

19 mart. 2022
6141 afișări
Interlopi, arme și împușcături. Incident cu iz mafiot într-un restaurant din București | UPDATE
Interlopi, arme și împușcături. Incident cu iz mafiot într-un restaurant din București. Sursa foto: Unsplash

Într-un restaurant din București a avut loc o răzbunare în stil mafiot. Un bărbat a fost împușcat și a ajuns la Spitalul Floreasca, iar medicii au anunțat Poliția.

UPDATE: Cel care era suspectat că a tras cu un proiectil de cauciuc într-un restaurant din București, Sectorul 1 s-a predat autorităților și a fost audiat.

Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, bărbatul s-a prezentat la o secție de poliție, a fost audiat, iar apoi a fost reținut.

Incident cu iz mafiot într-un restaurant din București

În timp ce se afla la masă, într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi de pe litoral – Nuredin Beinur, a fost împușcat. Agresorul a fugit, iar bărbatul împușcat a fost dus la spital. Medicii au anunțat autoritățile, iar polițiștii fac cercetări.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:00. Doi bărbați au ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală (fără să solicite intervenția ambulanței) și au prezentat leziuni. Medicii au respectat procedura și au sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și i-au informat pe polițiștii care au venit la spital și au realizat primele cercetări la fața locului.

Interlopi, arme și împușcături

Oamenii legii au stabilit că a existat un conflict (în care au fost implicate și arme) la un restaurant din Capitală, aflat pe Șoseaua București-Ploiești.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, unul dintre bărbații ajunși la spital a fost lovit de un proiectil de cauciuc. Este vorba despre Nuredin Beinur, cunoscut interlop de pe litoral, fost fotbalist și boxer. Bărbatul urmează să fie audiat astăzi în cadrul Spitalului Floreasca, potrivit antena3.ro.

Tot astăzi, urmează să fie audiați și peste 20 de angajați ai restaurantului unde s-a petrecut incidentul, dar și invitații care au fost prezenți.

„Cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1. S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile care s-au petrecut în restaurantul din București, sâmbătă dimineață.

Cookies