Interlop din București, filmat când lovește cumplit amanta. Fane Vancică: Orice bărbat care își permite să țină o casă, două, mai are și o amantă. Eram beat…

30 aug. 2022
4619 Afișari
Interlop din București, filmat când lovește cumplit amanta. Fane Vancică: Orice bărbat care își permite să țină o casă, două, mai are și o amantă. Eram beat...
Interlop din București, filmat când lovește cumplit amanta. Fane Vancică: Orice bărbat care își permite să țină o casă, două, mai are și o amantă. Eram beat... | sursă foto: Captură Antena 3

Fane Vancică, un interlop ce face parte din clanul cu același nume din București a fost filmat în timp ce își umilește amanta și o bate pe aceasta fără milă. Imaginile au ajuns virale pe mai multe rețele se socializare.

Interlopul Fane Vancică, filmat când își lovește fără milă amanta

Respectiva filmare ce arata acte de violență domestică și un comportament inuman au fost publicate pe TikTok, iar ulterior acestea au ajuns pe mai multe rețele de socializare.

În respectivele imagini se poate observa cum femeia este lovită cu picioarele în spate, abdomen și cap, conform Gândul.ro. De asemenea, Fane Vancică aruncă cu apă și gheață pe aceasta în timp ce o pune să stea în patru labe.

Persoanele ce se află în cameră și care filmează cele petrecute, nu iar nici un fel de măsură pentru a opri situația. Cu toate că femeia a fost grav rănită de amantul său, aceasta nu a depus plângere. Astfel că, polițiștii nu pot interveni în cauză.

„Eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu”

Interlopul din București a transmis prin intermediul unui live pe TikTok un mesaj prin care se scuză pentru această situație. Iată ce a declarat acesta:

Orice bărbat care își permite să țină o casă, două, trei mai are și o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare, am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o foarte mult.

Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naș, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile și am avut impresia că se uită pe un prieten. Și când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. Am ajuns acasă și ne-am certat.

Nu știu dacă ați observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze. Într-o furie de gelozie s-a întâmplat. Încă o dată îmi cer scuze față de Mihaela și față de copiii ei.

Conform unui studiu realizat în anul 2020 de către Agenția Națională de Egalizate de Șanse între Femei și Bărbați, în perioada pandemiei s-a observat o creștere a violenței în familie.

De asemenea, în 2020 polițiștii au emis 4.856 de ordine de protecție. Cele mai multe dintre acestea au fost emise în:

  • București – 602,
  • Vaslui – 232,
  • Brașov – 202.
Cookies