Interlop dat în urmărire internaţională, arestat în Capitală

de:
07 sept. 2012
3 afișări
Interlop dat în urmărire internaţională, arestat în Capitală

Peste 20 de membri ai clanului Ciucurică au venit la Inspectoratul de Poliţie din Prahova, puşi pe scandal. Mai mulţi mascaţi şi poliţişti au intervenit pentru ca situaţia să nu degenereze, potrivit RTV.net.

Davis Curcă era dat în urmărire internaţională de patru ani, după ce a sechestrat, împreună cu fratele său, o persoană din Satu Mare. Şi-a ispăşit din pedeapsă, a fost eliberat condiţionat, iar ulterior a fost prins fără permis.

„În anul 1995 a sechestrat o persoană, lipsind-o de libertate în mod ilegal, într-o locuinţă, împreună cu fratele său, pretinzând o sumă importantă de bani. Atunci a fost condamnat la şase ani închisoare. De atunci a executat fragmentat din acea pedeapsă, fiind pus sub urmărire de mai multe ori”, a declarat un ofiţer de poliţie.

„Urmăritul a fost depistat pe raza municipiului Bucureşti, în urma desfăşurării unor activităţi specifice de căutare a lui. Era căutat de mai mulţi ani, el avea de executat un rest de pedeapsă, totodată primise o nouă condamnare, pentru o faptă comisă la regimul circulaţiei rutiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, inspectorul principal Daniel Radu. 

Interlopul a ajuns după gratii, unde va ispăşi o pedeapsă de cinci ani.

Cookies