InterContinental împlineşte 40 de ani de existenţă

de:
24 mai 2011
1 Afișari
InterContinental împlineşte 40 de ani de existenţă

Istoria Hotelului InterContinental Bucureşti a început în anii ’60 când un reprezentant al companiei Cyrus Eaton Group a avut ideea construirii unui hotel InterContinental la Bucureşti. Hotelul a fost construit într-o perioadă de trei ani, după un proiect al unor arhitecţi români şi cu ajutorul constructorilor, ingineri şi muncitori români, dar cu avizul reprezentanţilor lanţului hotelier InterContinental. Imediat după deschiderea hotelului, pe aeroportul Otopeni a aterizat si prima cursa PanAm, operatorul aerian american fiind la vremea aceea deţinătorul mărcii InterContinental.

Hotelul a fost deschis cu 423 de camere şi apartamente, centru de sănătate la etajul 22, Restaurantul Balada, cu specific românesc şi Luna Bar, la etajul 21, Belvedere Bar la etajul 2, cu terasa spre Piaţa Universităţii, Sala Ronda la etajul 1, Picolo Bar şi cazino la etajul 1, Braseria Corso, Restaurantul Madrigal şi Self la parterul hotelului.

Pentru a marca evenimentul, toţi clienţii hotelului InterContinental vor beneficia, în zilele de 28 şi 29 mai, de reduceri de 40% din preţurile de listă, la cazare şi în restaurantele Corso şi Modigliani, precum şi în barul Intermezzo. De asemenea, în holul hotelului va fi amenajată o mini – expoziţie cu mobilier, fotografii, decupaje din revistele vremii şi păreri ale oamenilor care au asistat la construcţia şi deschiderea hotelului din postura de angajaţi sau de constructori.

Cookies