ARHIVA B365

Întârzieri de peste 60 de minute la trenurile care sosesc miercuri în Gara de Nord din Bucureşti

Astfel, potrivit site-ului www.cfr.ro, care updatează imagini live cu panoul de Plecări – Sosiri din centrul Gării de Nord, cea mai mare întârziere la ora 16.00 este cea de 65 de minute, a trenului IR 1786, care ar fi trebuit să sosească de la Piteşti la ora 15.00.

Alte trenuri care prezintă întârzieri în aceste momente sunt: IR 1652 din Suceava (50 de minute), IR 1824 din Deva (55 de minute) şi IR 1788 din Piteşti (25 de minute). Marţi, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA a anunţat că trenurile ar putea avea întârzieri la destinaţie de 30-40 de minute, în medie, din cauza limitărilor de viteză introduse din cauza caniculei, însă trenurile de lung parcurs, care tranzitează mai multe judeţe aflate sub avertizarea ANM de caniculă, ar putea avea întârzieri de până la 60 de minute.

„Astfel, în data de 12 august, începând cu ora 11.30, viteza de circulaţie a trenurilor de marfă şi de călători se reduce cu 10-50 km/h faţă de viteza normală, pe anumite secţii de cale ferată. Această măsură este necesară în perioadele caniculare pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, a informat CFR SA în comunicat, potrivit Mediafax. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button