ARHIVA B365

Întârzieri de până la trei ore la trenurile CFR care ajung în București

Conform tabloului care anunță sosirile, care poate fi consultat LIVE pe site-ul CFR, în prezent sunt întârzieri la trenurile care vin din Craiova, Pitești și Iași.

Potrivit companiei CFR Călători, din cele peste 1.200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe reţeaua feroviară, o singură garnitură a fost anulată din cauza condiţiilor meteo, respectiv IR 1880 Târgovişte – Titu, pasagerii fiind preluaţi de următorul tren din grafic.

„Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt la nivelul căii de rulare”, se arată într-un comunicat de presă al companiei feroviare.

Alte două trenuri de călători – IR 1742, pe ruta Satu Mare-Oradea-Bucureşti şi IR 1892 Craiova-Piteşti-Bucureşti Nord – au ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste două ore, din cauza unor defecţiuni. Pasagerilor de la Oradea, aflaţi în vagonul de dormit cu defecţiune la instalaţia electrică, li s-a oferit ceai cald, a precizat sursa citată.

De asemenea, trenurile IR 1873 Goleşti-Parc Kreţulescu şi IR 347 Viena-Bucureşti Nord vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 100 de minute.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button