Întâmplare mai puțin obișnuită în București. Cadavrul unui cal aflat în descompunere, găsit pe o stradă din Sectorul 5

29 iun. 2022
222 Afișari
Întâmplare mai puțin obișnuită în București. Cadavrul unui cal aflat în descompunere, găsit pe o stradă din Sectorul 5
Întâmplare mai puțin obișnuită în București. Cadavrul unui cal aflat în descompunere, găsit pe o stradă din Sectorul 5 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 5

O sesizare neobișnuită a fost făcută către Poliția Locală a Sectorului 5. Marți seară, aceștia au fost informați că pe una din străzile din sector se află un cadavru aflat deja în descompunere. Din fericire nu a fost vorba despre cadavrul unui om, ci despre cel al unui cal.

Cadavrul unui cal, găsit pe domeniul public în Sectorul 5

Marți, 28 iulie 2022, în jurul orei 19:00 polițiști locali din cardul Serviciului Dispecerat- Direcția Generală de Poliție Locală Sector 5 au fost anunțați de un cetățean că pe domeniul public se află un cadavrul unui cal.

Animalul mort se afla pe strada Eternității numărul 66 din București, iar acesta intrase deja în descompunere la momentul la care a fost descoperit de oameni.

Echipajele Direcției Generale de Poliție Locală formate din agenți locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Compartimentului Poliția Animalelor s-au prezentat imediat la fața locului. Aceștia au descoperit că respectiva sesizare se confirmă, iar zona a fost securizată.

Zona a fost rapid eliberată de operatorul de salubritate

Imediat după descoperirea animalului lipsit de viață, autoritățile au făcut demersurile necesare pentru eliberarea domeniului public. Astfel că, prin intermediul operatorului de salubritate a sectorului, SC Salubritate Sector 5 SA, a fost contactată o firmă de specializate. Aceasta s-a ocupat de:

  • Ridicare,
  • Transportare,
  • Neutralizarea deșeurilor animaliere.

Primăria Sectorului 5 a transmis următorul mesaj:

Mulțumim pentru operativitate, tuturor factorilor implicați!

Strada pe care a fost găsit calul aflat în descompunere se află aproape de limita dintre municipiul București și orașul Măgurele din județul Ilfov.

Persoanele ce doresc să facă sesizări către Poliția Locală a Sectorului 5, pot suna la următoarele numere de telefon:

  • 031.9451
  • 031.9885
Cookies