„Întâlniri de Toamnă” în parcul Dumbrava Vlăsiei. Evenimentul va avea loc în perioada 16-18 septembrie

09 sept. 2022
250 Afișari
„Întâlniri de Toamnă” în parcul Dumbrava Vlăsiei. Evenimentul va avea loc în perioada 16-18 septembrie
„Întâlniri de Toamnă” în parcul Dumbrava Vlăsiei. Evenimentul va avea loc în perioada 16-18 septembrie

În perioada 16-18 septembrie, în parcul rezidențial din București, Dumbrava Vlăsiei, va avea loc evenimentul „Întâlniri de Toamnă”.

„Întâlniri de Toamnă” în parcul Dumbrava Vlăsiei

Evenimentul este centrat pe pasiunea publicului și a profesioniștilor pentru amenajarea grădinilor. Expoziția ce va fi găzduită în parcul central Dumbrava Vlăsiei va prezenta 3.000 de varietăți de plante și de bulbi.

Evenimentul își propune să reunească persoanele ce interesate de acest domeniu. Astfel că, în cadrul evenimentului vor exista o serie de concerte de muzică acustică, proiecției de filme clasice și fine art.

Văzută ca parte integrantă a spațiului intim și nu doar o extensie a locuirii, grădina este, în filosofia Dumbrava Vlăsiei, o reinserție firească în natură, casă pentru umanitate pentru cea mai lungă perioadă a evoluției noastre. Evenimentul își propune să valorifice această relație și să îi adauge componente evolutive mai noi – estetica, știința și tehnologia, au transmis organizatorii.

Programul „Întâlniri de Toamnă” în Dumbrava Vlăsiei

Organizatorii evenimentului au transmis și care vor fi activitățile din cardul „Întâlniri de Toamnă” ce va avea loc în perioada 16-18 septembrie 2022. Iată care sunt acestea:

  • Expoziție, workshops și amenajări de grădini cu plante, flori și echipamente,
  • Sănătate din plante – o afacere de familie care s-a ambiționat să trăiască sănătos, dar să îi ajute și pe alții,
  • Concert acustic URMA Just Strings, trupa care a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Român și Sala Palatului, si a fost invitată să susțină un concert MTV Unplugged, alături de orchestra simfonică dirijată de Simona Strungaru,
  • Saturday Night Movies – proiecții surpriză cu filme clasice pentru marele ecran,
  • Retro car show Tureanu – mașini clasice care au primit o nouă viață prin grija unor restauratori pasionați,
  • Marie Nouvelle – expozitie cu vânzare de fine art pictură, printuri și design vestimentar al unei artiste care și-a găsit curajul să abandoneze totul și să se reinventeze pentru pasiunea sa,
  • We Bare Bears – meet&greet cu personajele animate Cartoon Network, precum și joacă, jocuri și concursuri pentru copii.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul ACESTA.

Cookies