Întâlnire Ponta-Iohannis: Ponta neagă că și-ar fi cerut scuze

de:
23 dec. 2014
0 afișări
Întâlnire Ponta-Iohannis: Ponta neagă că și-ar fi cerut scuze

Conform stiripesurse.ro, surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu „vandutul copiilor” si „familia completa”. Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

Conform aceluiasi site, presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii, iar premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate.

Victor Ponta a negat, astăzi, această știre, printr-un mesaj postat pe Twitter. „Regret „discutiile de la Cotroceni pe surse” aparute pe siteuri! 100% inventii! Dar seriozitatea si concizia merita continuate!”, a scris Victor Ponta.

Cookies