ARHIVA B365

ROMÂNIA S-A CALIFICAT LA EURO 2016 după ce A ÎNVINS INSULELE FEROE CU 3-0

INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. România s-a calificat la Euro 2016 după ce a învins, duminică, în deplasare, cu 3-0 reprezentativa Insulelor Feroe. „Tricolorii” au terminat pe locul 2 în Grupa F, cu 20 de puncte, după Irlanda de Nord, 21 de puncte. România nu s-a mai calificat la un turneu final de la Euro 2008.

Budescu a fost jucătorul care a adus liniştea suporterilor naţionalei României, care începuseră să aibă mari temeri în privinţa calificării la EURO 2016, după ultimele prestaţii ale tricolorilor. Încă din minutul 4 al partidei din Feroe, atacantul Astrei a adus golul care a adus România în avantaj pe tabelă, pentru prima oară în meciurile jucate în ultima jumătate de an.

Budescu a marcat de două ori la Thorshavn, a mai punctat o dată şi Maxim, în minutul 86, iar România a obţinut o victorie confortabilă, cu 3-0, care nu a avut în ea nimic din chinul pe care l-au trăit jucătorii şi microbiştii români în ultimele luni.

România se califică astfel din nou la un turneu final al Campionatului European, după opt ani, precedenta prezenţă consemnându-se la EURO 2008, din Elveţia şi Austria, când am fost într-o grupă de foc, cu Franţa, Olanda şi Italia.

România se afla pe locul 2 în grupă, după scor 1-1 cu Finlanda. Naţionala de fotbal s-a aflat, practic, la 90 de minute de calificarea la EURO 2016.

Selecţionerul naţionalei, Anghel Iordănescu, a declarat, după meciul cu Finlanda, că regretă că ţara noastră depinde de ultimul meci.

INSULELE FEROE – ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. Pentru meciul de duminică seară, Iordănescu a decis să revină la formula clasică, cu doi închizători, și a făcut patru schimbări în prima echipă: au intrat în Mățel, Pintilii, Popa și Budescu și au ieșit Papp, Keșeru, Chipciu și Sînmărtean.

INSULELE FEROE – ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV.

Echipa de start a României, potrivit Dolce Sport:

Tătărușanu – Mățel, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț – Hoban, Pintilii – Ad. Popa, Budescu, Torje – Stancu

Echipa probabilă a Insulelor Feroe:

Nielsen – Naes, Fero, Nattestad, Davidsen – Joensen, Jakobsen, Baldvinsson, Hansson, Bartalsstovu – K. Olsen

INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, MECI ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, LIVE LA TV. Naţionala de fotbal a României joacă azi în preliminariile EURO 2016. Rezultatul acestui meci contează pentru calificarea României la EURO 2016, în contextul în care ţara noastră este pe locul 2 în grupă. Când e meciul, la ce oră e meciul: Meciul INSULELE FEROE – ROMÂNIA are loc AZI, DUMINICĂ, 11 OCTOMBRIE 2015, de la ora 19.00. Cine transmite meciul: Meciul INSULELE FEROE VS ROMÂNIA, ÎN PRELIMINARIILE EURO 2016, va fi transmis LIVE LA TV de TVR 1.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button