Institutul Oncologic Bucureşti, ajutat de Primăria S2 cu igienizarea curții prin voluntari

11 mai 2021
102 Afișari
Institutul Oncologic Bucureşti, ajutat de Primăria S2 cu igienizarea curții prin voluntari

Primăria Sectorului 2 va ajuta Institutul Oncologic Bucureşti (IOB) cu igienizarea curţii, amenajarea vegetaţiei şi va analiza cum poate contribui la reabilitarea aleilor şi parcurilor din incinta spitalului, a anunţat, marţi, edilul Radu Mihaiu.

Conform primarului Radu Mihaiu, curăţenia va fi realizată cu ajutorul voluntarilor sâmbătă, 15 mai, de la ora 10,00.

„Azi am fost la Institutul Oncologic Bucureşti să văd cu ochii mei care e starea curţii. Ne-au cerut ajutorul acum câteva săptămâni pentru amenajarea vegetaţiei şi, dacă se poate, a aleilor din jurul spitalului. Deşi nu e în atribuţiile primăriei de sector, vom face tot ce putem pentru a aduce acest spaţiu într-o formă decentă.

Pacienţii care trec pragul acestui institut nu merită să fie întâmpinaţi de o imagine atât de dezolantă. Vom ajuta cu igienizarea curţii, cu amenajarea vegetaţiei şi vom analiza cum putem contribui la reabilitarea aleilor şi parcurilor din incinta spitalului”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Voluntarii participă la curățenie

„Ne vom împărţi în mai multe echipe, unii la IOB, alţii (dacă tot suntem în zonă) la Institutul Clinic Fundeni. Vom strânge vegetaţia moartă şi gunoiul, în general”, a menţionat Radu Mihaiu.

El face apel la cei care vor participa ca, pentru o bună organizare, să îşi anunţe prezenţa la e-mailul [email protected].

Cookies