Institutul Clinic Fundeni a rămas fără apă caldă şi căldură. La noapte încep probele Termonergetica, vine frigul în București

07 oct. 2021
50 Afișari
Institutul Clinic Fundeni a rămas fără apă caldă şi căldură. La noapte încep probele Termonergetica, vine frigul în București

Institutul Clinic Fundeni a rămas, începând de joi, fără apă caldă şi căldură. Mai mult, pentru că vine frigul în București, la noapte încep probele Termonergetica în Capitală pentru furnizarea agentului termic.

Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti nu mai are, începând de joi, 7 octombrie, apă caldă şi căldură. Unitatea medicală a fost informată recent că se fac lucrări în zonă, iar furnizarea apei calde a fost sistată pentru o perioadă. Problema este una serioasă, mai ales că temperaturile au ajuns să fie destul de scăzute în Capitală.

Meteorologii spun că vine frigul și Termoenergetica pornește deja problele la căldură, însă un important spital din București a rămas fără apă caldă și căldură. Instituția a fost anunțată subit că sistemul din zonă intră în reparații și este nevoie de sistarea furnizării apei calde și a agentului termic.

Institutul Clinic Fundeni nu mai are, de joi, apă caldă şi căldură

Vești proaste pentru pacienții și doctorii de la Institutul Clinic Fundeni, după ce unitatea medicală a fost anunțată că s-a oprit, pentru moment, de către Termoenergetica, furnizarea apei calde și a căldurii. Reprezentanţii spitalului spun că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunţaţi că în zonă au loc lucrări de reparaţii, astfel că o perioadă de timp nu se poate asigura apa caldă sau căldura în unitatea respectivă.

Vine frigul în București, Termoenergetica a anunțat începerea probelor la apă caldă

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunţat, joi, că în cursul acestei nopți încep probele la cald pentru consumatorii din oraș. Mai mult, compania a început deja să furnizeze căldură instituţiilor din Bucureşti.

„Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Vă comunicăm şi faptul că instituţia noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, transmite Termoenergetica într-o informare.

Cookies