Institutul Cantacuzino are un nou manager: Adrian Ionel

de:
24 aug. 2015
0 Afișari
Institutul Cantacuzino are un nou manager: Adrian Ionel

„Am fost numit manager al Institutului Cantacuzino în 12 august. Într-un fel, coordonez în continuare şi activitatea Unifarm, pe care cu multă trudă am reuşit să o aduc la bună funcţionare. Am speranţa ca în doi ani Institutul Cantacuzino să fie funcţional, dar pentru aceasta este nevoie de susţinere politică şi financiară consecventă multianuală. Fără o astfel de susţinere, nu voi continua activitatea”, a spus Adrian Ionel, potrivit Mediafax.

Noul manager al Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare „Cantacuzino” a precizat că a început deja o analiză a situaţiei institutului. El a adăugat că deja a făcut un plan pentru Institutul Cantacuzino, dar îl va adapta în funcţie de situaţia pe care o găseşte în urma analizei.

Institutul Cantacuzino a primit, la rectificarea bugetară, 44,5 milioane de lei, sumă care acoperă atât datoriile la stat, cât şi cheltuielile cu salariile şi cele de funcţionare pentru lunile care au rămas până la sfârşitul anului. Din anul 2016, finanţarea Institutului Cantacuzino urmează să fie inclusă în bugetul de stat.

Cookies